floor rieder | boekwijzerBoekwijzer verzorgt maandelijks prachtige online thema-lezingen voor iedereen die affiniteit heeft met kinderen in de leeftijd van het basisonderwijs. Pabostudenten, docenten, bso’s, begeleiders, ouders… jullie zijn allemaal zeer welkom.

Elke maand zal in een lezing van ongeveer een half uur een passend thema of onderwerp behandeld worden, steeds met een uitgebreide hoeveelheid kinderboekentips (die als nabrander, met de overige gedeelde informatie toegezonden wordt aan de deelnemers).

De eerstvolgende bijeenkomst is op maandag 25 januari 2021 van 20.00 – 20.30/45 uur. Het onderwerp is dan ‘diversiteit in jeugdliteratuur’

Je kan je HIER voor de online lezing inschrijven!


Wil je op de hoogte blijven van komende bijeenkomsten van Boekwijzer voor het basisonderwijs? Schrijf je dan in voor de mailing die je vanaf nu op de hoogte zal houden van al het moois dat komen gaat!

 


BEN JIJ AL LID VAN BOEKWIJZER?

Hier ontdek je wat het Boekwijzer Lidmaatschap inhoudt en kun je je meteen inschrijven!


ondertussen op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *