Wat anderen over Boekwijzer zeggen

ondertussen op Instagram

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 
Jaaa! Het is weer tijd voor een mooie Online Boekwijzer Lezing.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maandag 20 september om 20:00 uur zit ik klaar om - als altijd met veel praktische tips - in te gaan op de vraag die ik misschien wel het vaakst krijg:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hoe krijg/houd je kinderen thuis en in de klas aan het lezen?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ouders, pabostudenten, docenten, begeleiders, grootouders, mensen werkzaam in de kinderopvang... jullie zijn allemaal zeer welkom!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Schrijf je (kosteloos) in via de link in mijn bio (en schrijf je daar - als je dat nog niet gedaan hebt - ook meteen in voor de mailing over de lezingen, dan hoef je nooit meer wat te missen).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Denk je nu: leuk deze lezing, maar ik zou ook zoiets voor een kleiner groepje, mijn school, een thema-avond of andere gelegenheid willen. Dat kan! Stuur me een pb, dan vertel ik je er meer over.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ps. Joep had wat dino's voor me klaargezet. Publiek voor het geval dat de opkomst van de onverwachts laag zou zijn. Dat leek hem zo zielig voor mij. En ik ontdekte pas toen ik net naar een foto voor deze post zocht dat hij zelf nog even naar beneden was geglipt om te kijken of het wel goed was gekomen 🥲😍😂.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lezing #onlinelezing #boekwijzerlezing #kinderboeken #jeugdliteratuur #lezen #voorlezen #kinderboekentips #hulp #kinderboek #lezenisleuk #lezenindeklas #voorlezenisleuk #boekwijzertipt #boekwijzer
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jaaa! Het is weer tijd voor een mooie Online Boekwijzer Lezing. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Maandag 20 september om 20:00 uur zit ik klaar om - als altijd met veel praktische tips - in te gaan op de vraag die ik misschien wel het vaakst krijg: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hoe krijg/houd je kinderen thuis en in de klas aan het lezen? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ouders, pabostudenten, docenten, begeleiders, grootouders, mensen werkzaam in de kinderopvang... jullie zijn allemaal zeer welkom! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Schrijf je (kosteloos) in via de link in mijn bio (en schrijf je daar - als je dat nog niet gedaan hebt - ook meteen in voor de mailing over de lezingen, dan hoef je nooit meer wat te missen). ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Denk je nu: leuk deze lezing, maar ik zou ook zoiets voor een kleiner groepje, mijn school, een thema-avond of andere gelegenheid willen. Dat kan! Stuur me een pb, dan vertel ik je er meer over. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ps. Joep had wat dino's voor me klaargezet. Publiek voor het geval dat de opkomst van de onverwachts laag zou zijn. Dat leek hem zo zielig voor mij. En ik ontdekte pas toen ik net naar een foto voor deze post zocht dat hij zelf nog even naar beneden was geglipt om te kijken of het wel goed was gekomen 🥲😍😂. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #lezing #onlinelezing #boekwijzerlezing #kinderboeken #jeugdliteratuur #lezen #voorlezen #kinderboekentips #hulp #kinderboek #lezenisleuk #lezenindeklas #voorlezenisleuk #boekwijzertipt #boekwijzer

ondertussen op het boekwijzer blog

wat krijg je als boekwijzer lid?