[fusion_builder_container backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

Monsterboek is het prachtige prentenboek van Alice Hoogstad waarmee ze het Gouden Penseel won. 

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_3″ last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”yes” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] Boekwijzer | Monsterboek[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]

 

WIL JIJ 

EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR

VAN 

MONSTERBOEK

 WINNEN?

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”yes” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] Boekwijzer | Monsterboek[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

Zo doe je mee:

– Stel voor maandag 12 oktober onder dit stuk een leuke vraag aan Alice Hoogstad;

– Like boekwijzer.com.

In het interview met Alice Hoogstad dat volgende week op boekwijzer.com verschijnt kun je lezen of Alice jouw vraag heeft beantwoord en je de winnaar van Monsterboek bent!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

12 reacties op “Monsterboek – de winnaar van het Gouden Penseel – winnen?

 1. Pingback: Mama Glossy DIT ZIJN 3 PRACHTIGE PRENTENBOEKEN - Mama Glossy

 2. Pingback: Prentenboekentips voor de Kinderboekenweek (Mama Glossy) - Boekwijzer

 3. Eva zegt:

  Beste Alice,

  Als jij zou samen mogen werken met een muzikant die jouw tekeningen en verhalen in muziek vat. Wie zou dat dan zijn?

  Groeten! Eva

 4. Mirjam zegt:

  Alice, ik ben ervan overtuigd dat elk kunstwerk je iets leert over jezelf of over de wereld. Wat heb jij voor nieuws ontdekt of geleerd tijdens het werken aan Monsterboek?

 5. Nineke zegt:

  Beste Alice, in de officiële beschrijving van het boek staat: “Een heerlijk boek, waarbij u wel gewaarschuwd bent: hou krijtjes na het (voor)lezen maar uit de buurt van uw kinderen!” Moet daar niet eigenlijk staan: “Een heerlijk boek, waarbij u wel gewaarschuwd bent: zorg dat de krijtjes na het (voor)lezen in de buurt van uw kinderen zijn”?

  • Alice Hoogstad zegt:

   Dag Pepita,
   Het lijkt me geweldig! Ik kan het niet zelf, maar als een theatergezelschap me zou vragen of ze er een voorstelling van mogen maken zeg ik daar natuurlijk geen nee tegen. Een hele stad met mensen in zwart/witte pakken en een zwart/wit achtergrond decor lijkt me heel erg leuk. En dan acteurs in grote kleurige monsterpakken. Ik zie het wel voor me. Groetjes, Alice

 6. Pingback: BOEKWIJZER INTERVIEWT ALICE HOOGSTAD - Boekwijzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *