Boekwijzer diensten

Wat kunnen we voor jou doen?

Boekwijzer doorkruist het land om haar kennis over en liefde voor kinderboeken te delen.
Zo verzorgen we live en online lezingen en workshops voor kinderen en volwassenen (eventueel mét op maat gemaakte boekenpakketten), hebben we een Boekwijzer Lidmaatschap voor ouders en opvoeders, pabo’s, kinderopvang, scholen en bedrijven, en interviewen we makers van kinderboeken.  Ook verzorgen we tiplijsten voor media, winkels en scholen.

Wil je meer weten, of overleggen over wat we voor jou en jouw organisatie zouden kunnen betekenen?

Het Boekwijzer Lidmaatschap voor jouw pabo, school of organisatie

Wil je zorgen dat al je studenten, docenten, ouders of werknemers gebruik kunnen maken van het Boekwijzer Lidmaatschap? Laat het ons weten. Wij vertellen je graag hoe we jou op maat kunnen helpen. Wij ontzorgen je bij een van de meest verrijkende giften die je een ander kunt geven: structurele toegang tot de allerbeste kinderboekentips.

Boekwijzer Lezing en/of workshop

Boekwijzer verzorgt online lezingen én live lezingen en workshops over lezen, voorlezen, en jeugdliteratuur op scholen, congressen, in kinderdagverblijven, bibliotheken of andere bijzondere locaties. Eventueel kan Boekwijzer daarbij een boekenpakket op maat samenstellen en meenemen zodat deelnemers meteen met de boekentips aan de slag kunnen.Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen?

Boekentips voor winkels en media

Ben je op zoek naar de mooiste tiplijsten over een bepaald thema of voor dat moment van het jaar? Zoek niet verder. Boekwijzer maakt dit soort lijsten al jaren met veel plezier voor winkels en media. Vertel ons wat je wensen zijn en wij maken een prachtige lijst op maat voor jou.

Boekwijzer Interviews

Boekwijzer heeft in de kinderboekenwereld naam gemaakt met haar diepte-interviews met kinderboekenschrijvers en -illustratoren. Niet alleen op deze website, ook in bladen als Tijdschrift Lezen en Literatuur zonder leeftijd zijn onze interviews terug te lezen. Wil je dat Boekwijzer zo’n interview voor jou verzorgt, neem dat contact met ons op. Dat kan overigens ook een live-interview zijn.

Samenwerken met Boekwijzer

Boekwijzer staat gelukkig niet alleen in haar missie. Zij werkt samen met bijvoorbeeld CPNB, Stichting Lezen, Storytel, Boekhandel Athenaeum en alle toonaangevende uitgeverijen. Daarnaast heeft zij ook samenwerkingen met winkels. Ben jij ook geïnteresseerd in een samenwerking met Boekwijzer? Neem dat contact met ons op.

Boekwijzer Consult

Lukt het niet om thuis of op school om voor te lezen en een stimulerende leesomgeving te creëren? Weet dan dat Boekwijzer er is om je te helpen. De lezingen die we geven – bijvoorbeeld over het maken en uitvoeren van een voorleesplan – kunnen ook op locatie gegeven en uitgevoerd worden. Graag zelfs! Neem contact op met ons als dit wat voor jou of voor je school is.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis tip op maat

Ben jij benieuwd naar wat het Boekwijzer Lidmaatschap jou te bieden heeft? Probeer dan de gratis tip op maat En ontdek Boekwijzer.

Elke maand het laatste boekwijzer & Kinderboeken nieuws ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!