Flip book element

Uit elkaar

22.99

De gedichten en illustraties uit deze bijzondere bundel zijn kleurrijk als het kan, zwart als het moet. Ze gaan over missen, over vragen, over angsten, over culturen. Over het overlijden van een ouder, een zusje, een vriendje, een te vroeg geboren kindje, een huisdier, een klasgenoot… Ze verhalen over bijna alle gezichten van de dood.

De meesterlijke tekeningen lopen in elkaar over nog voordat je de bladzijden omslaat. Doodgewoon won in 2015 de Woutertje Pieterseprijs, een Vlag en Wimpel én de Gouden Griffel.

Verder lezen

Nachtverhaal

16.99

Ik kan niet tellen hoe oneindig vaak ik deze prachtige klassieker van Paul Biegel heb gelezen.

Verder lezen

Onmogelijk blauw

16.99

Kate DiCamillo kan het allemaal. Haar feelgood-verhalen hebben intelligente humor, diepte en lucht, krachtige zinnen waarin elk woord ertoe doet, zorgvuldig uitgewerkte plots en heerlijke vleugjes cynisme, poëzie en filosofie. Onmogelijk blauw is het derde deel van haar uitzonderlijke drieluik. Na Raymie en Louise speelt nu Billie de hoofdrol. Haar konijn is dood. Haar hond is dood. Haar vertrouwen is op. En dus vertrekt ze. Het is magnifiek om de wereld door de ogen van deze openhartige, ongepolijste meisjes te bezien. Te beleven hoe ze proberen de wereld te begrijpen. Hoe verschillend hun avonturen ook zijn, uiteindelijk komen de meisjes er allemaal op eigen wijze achter dat je in het leven misschien nooit precies zal weten wat er kan gebeuren, maar dat dat niet zo erg is als je vrienden, hoop en vertrouwen hebt.
De boeken over de drie hartsvriendinnen kunnen los van elkaar worden gelezen. Ze zijn allemaal buitengewoon.

Verder lezen

De vloek van de Vliegende Olifantes

16.99

Dit levendige, heerlijke, grappige verhaal verdient het om steeds weer verteld te worden

Verder lezen

Wonderbos

19.99

Als een meesterverteller en een topillustratrice zich storten op zoiets machtig als het bos gebeuren er wonderlijke zaken. Het wonderbos ontstaat.

Verder lezen

Helden

29.99

De grote Griekse helden worden geëerd in dit imposante boek waarin Griekse mythen schitterend worden herverteld en verbeeld door Daan Remmerts de Vries en Sebastiaan van Doninck.

Verder lezen

Schaduw van de leeuw

17.99

Linda Dielemans is niet alleen schrijver, ze is ook archeoloog. Als zij je meeneemt naar het verleden, hang je aan haar lippen. Zo ook bij dit door kinderen met de Jonge Beckman bekroonde avontuur dat je meeneemt naar de prehistorie.

Verder lezen

Het lied van de vreemdeling

17.99

Linda Dielemans is niet alleen schrijver, ze is ook archeoloog. Als zij je meeneemt naar het verleden, hang je aan haar lippen. Dat gebeurde eerder bij het door kinderen met de Jonge Beckman bekroonde avontuur De schaduw van de leeuw, en dat lukt haar weer in dit spannende verhaal je mee terugneemt in de tijd, wel 41.000 jaar.

Verder lezen

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.