Flip book element

De boom met het oor

16.99

De allerhoogste boom in het park torent met gemak boven alle andere uit. Zijn takken lijken wel tot in de wolken te reiken, geen vijf mensen kunnen zijn stam omspannen. Wat de mensen niet weten, maar de dieren allemaal wel, is dat in de stam van de boom, zo halverwege, een oor zit. Een oor dat echt luistert.
De boom met het oor is het eerste boek van Annet Schaap na haar beeldschone Lampje (dat alle prijzen won die er te winnen zijn in Nederland). Het draagt eenzelfde diepte, warmte en magie in zich.
Philip Hopman overtreft zichzelf in dit boek.

Verder lezen

Die eland is van mij

14.95

Wilfred heeft een eland. Of beter: Wilfred gedraagt zich alsóf hij een eland heeft. Hij noemt hem Marcel en legt hem uit aan welke regels hij zich moet houden om een goed huisdier te zijn. Op sommige momenten slaagt Marcel daar voorbeeldig in, maar vaak lijkt het alsof hij helemaal niet luistert. Innemend stoïcijns plooit Wilfred de afspraken zo dat hij kan volhouden dat Marcel van hem is. Dat wordt echter een probleem als er een oud dametje verschijnt dat verkondigt dat de eland van haar is.

Verder lezen

Met de bus

15.99

Lief en grappig prentenboek over een meisje dat voor het eerst helemaal alleen met de bus naar haar oma gaat. Onderweg stappen allerlei mensen en dieren in en uit: een geit met een grote bos bloemen, een bever met een geheimzinnig groot pakket, en een zakkenroller die betrapt wordt voor hij zijn slag kan slaan. Als ze bij oma aankomt heeft ze heel veel te vertellen!

Verder lezen

Naar de wolven

15.99

‘Fabeltje was de liefste, dat wist iedereen. Maar, op een dag hebben de bazen van Fabeltje opeens iets nieuws: ‘Eerst dacht Fabeltje dat het speeltje voor hem was. Maar het was alleen voor de bazen. En het mocht alles.
Het mocht binnen poepen. Het mocht op de bank en op tafel en in het grote bed.
En het kon niet eens mooi zitten.’

De betoverende tekeningen van Ingrid en Dieter Schubert sluiten naadloos aan bij de schitterende zinnen van Woltz. Naar de wolven is prachtig om te lezen als een kind een broertje of een zusje krijgt of heeft gekregen, maar ook als daar geen sprake van is. Want… wie herkent het gevoel dat Fabeltje heeft nou niet?

Verder lezen

Wie zegt wat?

12.95

Dit is zo’n ontzettend fijn, leuk en bijzonder mooi opgemaakt kartonboekje.
Steeds zie je in grote zwarte letters een dierengeluid staan. Rara… wie maakt dit geluid?

Kinderen mogen maar liefst elf keer raden en daarna de mooie bladzijden openslaan! Omdat het boekje ook als een hele fijn kiekeboe-spelletje gebruikt kan worden, kun je er al lekker vroeg mee beginnen

Verder lezen

Kiekeboe!

13.95

Een van de allereerste spelletjes dat je met kindjes speelt is: Kiekeboe! Dit mooie kartonboekje speelt daar prachtig op in. Op elke bladzijde mag je de pootjes of vleugeltjes omslaan om te ontdekken wie er – kiekeboe! – verstopt zitten. Op de laatste bladzijde zit als kers op de taart een spiegeltje verstopt achter twee handjes.

De lieve diertjes zijn ook nog eens zo zacht en aaibaar getekend dat je ze het liefst allemaal zou knuffelen.

Verder lezen

Zo moe en toch klaarwakker

11.95

De egel, de vos, de ezel, de pelikaan en de krokodil zijn zó moe. Alleen de zeeleeuw is klaarwakker, die moet nog even naar de wc. Daarbij maakt hij natuurlijk iemand wakker en zo gaat het keer op keer. Steeds wordt er een dier wakker omdat er iets aan de hand is, de een wil een slokje water, de ander heeft jeuk aan zijn oor.

Dit is zo’n vrolijk, lief, herkenbaar verhaaltje om voor te lezen voor het slapengaan. Mét een (letterlijk) stinkend goed plot!

 

Verder lezen

Julian is een zeemeermin

14.99

Oh, wat is dit een baanbrekend mooi en goed boek. Julian is een zeemeermin laat zien wat er gebeurt als je mag zijn wie je in je dromen al lang was.

De beeldschone kleuren, afgedrukt op het wat ouder ogende papier, werken magisch. Naar oma en Julian wil je steeds weer kijken, hun gezichtsuitdrukkingen zijn hartveroverend goed. Maar dat geldt eigenlijk voor elk beeld, elke subtiele voorbode en elk personage in dit verhaal dat met zo oneindig veel liefde en zorg getekend is en verteld wordt.

Verder lezen

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.