Flip book element

Kijkbijbel

29.95

De vele illustraties en deze bijzondere bijbel maken dit boek al geschikte voor kleine kinderen. Een bijbel om in te kijken als je nog niet kunt lezen, om je leeshonger te stillen zodra je wel kunt lezen, om uit voor te lezen of te vertellen als je (groot)ouder of opvoeder bent. Een boek voor… voor wie eigenlijk niet?
Verder lezen

Kerstmis

12.50

Deze prachtige klassieker van Dick Bruna vertelt al meer dan een halve eeuw lang het kerstverhaal voor de allerkleinsten.

Verder lezen

Rivieren

25.99

Peter Goes neemt je mee op een waanzinnige wereldreis langs oceanen, zeeën, meren en rivieren.
Op adembenemende spreads brengt hij steeds eerst een werelddeel in beeld om vervolgens in te zoomen op haar wondere waterwerelden.
De beeldschone illustraties herbergen een schat aan grappige, leerzame verhaaltjes en weetjes. De hoeveelheid invalshoeken waarmee Goes het boek verrijkt is bewonderingswaardig. Geschiedenis, toekomst, heden, biologie, politiek, geografie, mythologie, theologie, kunst, muziek; het komt allemaal voorbij zonder een brij te worden. Door de speelse vormgeving is het juist een uitnodiging het boek keer op keer op keer op keer open te slaan.

Verder lezen

Tijdlijn

25.99

Peter Goes neemt je mee op een unieke, visuele reis door de tijd. Zijn tijdlijn leidt je vanaf de oerknal, door de belangrijkste tijdperken van de wereldgeschiedenis, naar het heden. Het is een kennismaking met iconen, dieren, grootheden en lessen die het verleden rijk is. De beelden worden ondersteund door een schat aan grappige, slimme, leerzame feiten en weetjes. Het was meer dan terecht boek van de maand bij DWDD;  het is gewoon vreselijk leerzaam en vreselijk mooi.

Verder lezen

Tijdlijn Wetenschap en Techniek

25.99

Ben jij al eens in een boek van Peter Goes op reis gegaan?
Niet? Laat je meevoeren, je zult niet weten wat je meemaakt!
Wel? Dan mag je je verheugen op een gloednieuw avontuur!

Verder lezen

Handboek voor Superhelden – Alleen

12.50

Dit superstoere boek is niet alleen een krachtige oproep tegen pesten, het laat nog maar eens zien hóé goed strips eigenlijk zijn. De reeks is een ongekend succes in Zweden en ik hoop dat het in Nederland ook een hit gaat worden.

Verder lezen

Birthday

19.99

Oef, wat een steengoed boek zeg.

Ik las niet eerder een LHBT-verhaal las dat je zo door de ogen laat kijken van een meisje in een jongenslichaam, én door die van zijn (of beter: haar) beste vriend.

Verder lezen

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.