Flip book element

Mijn papa is het grootst

16.99

Wauw wat is ‘Mijn papa is het grootst’ een machtig mooi prentenboek.

Op elke spread pronkt een jong diertje met zijn papa. Na de uitroep ‘Míjn papa is het grootst’ vertelt het over de bijzonderheden die juist zijn papa de krachtigste, langste, stoerste of knapste maken.

Wie zou de grootste papa zijn? De reuzeninktvis, reuzenmantra, masaigiraf, zeekrokodil, of toch de berggorilla? Veertien prachtdieren lang mag je weetjes opslurpen en de schitterende, realistische illustraties bewonderen. En dan? dan volgt een briljant, verrassend laatste dier.

Verder lezen

67 seconden

17.50

Zevenenzestig seconden. Zeven verdiepingen. Een wapen.

Will staat 67 seconden in de lift naar beneden, met in zijn broekband een pistool. Zijn broer Shawn is vermoord, en Will weet wat er van hem verwacht wordt. Niet snitchen. Niet huilen. Wraak.

 

Verder lezen

Eilandheimwee

13.99

Dit ultieme vakantieboek gaat over Raven die met zijn familie op een eiland woont. Het is niet alleen een uniek warm verhaal – het gevoel dat ik erbij krijg kan ik het best vergelijken met de gelukkige gedachten die de Bolderburen-boeken van Astrid Lindgren me geven – het gaat ook over de mooie, wezenlijke zaken in het leven. Over anders zijn, of je eenzaam voelen, over de kracht van verhalen en magie, over de geborgenheid van familie en de schoonheid van de natuur.

Ik ben zo gelukkig dat dit juweeltje in deze beeldschone herdruk is verschenen. Het won al in 1993 een Zilveren Griffel en ik vind het nog net zo hartveroverend als toen ik het voor het eerst las.

Verder lezen

Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt

17.99

Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt blies me volledig van mijn sokken. Dit is zonder twijfel een van de mooiste, grappigste, liefste, ontroerendste, meest doordachte dichtbundels die ik ooit las.

Bij het eerste gedicht moest ik zo lachen, over het tweede denken (zo mooi) en bij het vijfde gedicht rolde de tranen over mijn wangen. En zo verrasten de ‘Wat je moet doen als’-gedichten keer op keer op keer op keer. Ook door de magistrale illustraties van Martijn van der Linden die in elk gedicht een andere kant van zijn kunde laat zien. Deze bundel heeft het allemaal en is het helemaal.

Dit zijn wérkelijk gedichten waar je wat aan hebt. Voor de rest van je leven.

Verder lezen

Dog Man en de gekloonde kat

14.99

Een nieuw, spannend Dog Man-avontuur vol vrolijke tekeningen, bizarre grappen en geweldige nieuwe personages. Met achterin weer leuke tekentips, waardoor je met gemak allerlei Dog Man-figuren natekent. 

Door de stripvorm is dit nu echt zo’n boek om kinderen die lezen niet echt zien zitten over te halen om het eens te proberen. 

Verder lezen

Dog Man gaat los!

14.99

Dog Man is terug, en hoe! De stad is in gevaar. De gemene kat Karel is ontsnapt uit de gevangenis. Maar dat is niet het enige probleem. Een tovenaar, een vis én een papieren dubbelganger van Karel zaaien ook paniek. Het is aan Dog Man om deze boeven te stoppen. Best lastig als je wordt afgeleid door botten, balletjes en een heel mooie poedel.

Door de stripvorm is dit nu echt zo’n boek om kinderen die lezen niet echt zien zitten over te halen om het eens te proberen. 

Verder lezen

Dog Man

10.00

Twee jongetjes (die Dav Pikley-fans zeker zullen kennen van zijn Kapitein Onderbroek-boeken) tekenen het hoofd van een snugger hondje op het lijf van een stoere politieagent en bedenken zo hun nieuwe superheld Dog Man.
In dit eerste, wervelende, absurde avontuur beschermt hij de stad tegen robots, kattige criminelen en op hol geslagen hotdogs. 

Door de stripvorm is dit nu echt zo’n boek om kinderen die lezen niet echt zien zitten over te halen om het eens te proberen. 

Verder lezen

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.