Boekwijzer | Ga toch fietsen

GA TOCH FIETSEN

PHILIP HOPMAN & JOUKJE AKVELD

Boese en Willem zijn twee fietsenmakers, ze hebben ruzie…

“Moet jij nou altijd weer!”
“Je denkt toch niet dat ik!”
En iets met aangebrand.
Er vloog iets door de lucht, maar het was niet raak.
Willem riep: “Ach, ga toch fietsen, jij!”

Boekwijzer | Ga toch fietsen

Dat hoeft Willem geen twee keer te zeggen. Met de bliksem nog tussen zijn oren fietst Boese de stad uit, het weidse platteland in. De boosheid op ‘die verdekselde Willem’ verdwijnt tijdens zijn tocht langzaamaan naar een zolderkamertje in zijn hoofd waar hij dingen heeft gestald waar hij sowieso niet meer aan denkt. Misschien was het allemaal toch niet zo erg, en had hij best weleens…

Boekwijzer | Ga toch fietsen

Als het zonnetje alle donderwolken in zijn hoofd heeft opgelost en zijn maag ook nog eens begint te knorren, haast Boese zich naar huis waar Willem hem al op staat te wachten. Natuurlijk komt het goed tussen de vrienden. Het enige wat nog een beetje aangebrand is, is het eten…
Dit mooie prentenboek gaat zeker niet vervelen, al was het maar vanwege de wijze les dat af en toe ruziemaken helemaal niet erg is en omdat met al die verschillende personages en plekken op de tekeningen nog oneindig veel eigen verhaaltjes te bedenken zijn.

Heel veel lees-, kijk- én fietsplezier!

Lees hier het leuke interview dat Boekwijzer had met Philip Hopman…

Boekwijzer | Ga toch fietsen[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_imageframe lightbox=”yes” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] [/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *