Missie Boekwijzer

Boekwijzer wil niet alleen de mooiste boeken onder de aandacht brengen. We willen ook daadwerkelijk hulp bieden. Daarom ontzorgen we ouders en grootouders met het Boekwijzer Lidmaatschap. Er is zo veel mogelijk als je je kinderen voorleest en in contact brengt met goede boeken. Wij helpen je om jouw (klein)kind in al die rijkdom op te laten groeien.

Wie we zijn

Lien | boekwijzer

Eline Rottier
Oprichter & curator

Boekwijzer werd in 2012 opgericht door Eline Rottier.

In 2012 besloot Eline haar toga aan de wilgen te hangen en van haar liefde voor kinderboeken haar werk te maken. Het bleek een van de beste keuzes uit haar leven. Boekwijzer is het resultaat waar zij nog elke dag gelukkig van wordt. Ze woont samen met Diederik, Fiene, Joep en Tommy in Abcoude.

Eline zit ook in de Griffeljury, de vakjury Kinderen & Poëzie, de jury voor de Jenny Smelik-IBBY prijs en ze verzorgt workshops voor de Nederlandse Kinderjury.

Samenwerking

Gelukkig staan we er niet alleen voor en hebben we een aantal mooie partners

ATHENAEUM BOEKHANDEL

Ik ben heel gelukkig en trots dat ik een prachtige samenwerking met Athenaeum Boekhandel ben aangegaan. De Boekwijzer dozen van het lidmaatschap worden bij en met hulp van Athenaeum ingepakt. Dat gaat geweldig goed.

BOEKWIJZER AMBASSADEURS

Boekwijzer is ontzettend blij met de samenwerking met haar Boekwijzer ambassadeurs. Speciaal op maat selecteren wij boeken voor mensen als Arie en Romy Boomsma, Nina Pierson, Kim van Kooten. Mensen die hun grote bereik op social media inzetten voor het verspreiden van bijzondere kinderboekentips en het belang van lezen.

INTERESSE?

Heb jij interesse in een samenwerking met Boekwijzer? Mail ons, dan maken we graag een afspraak.