[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_4″ last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”yes” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] Boekwijzer | Annet Huizing[/fusion_imageframe][fusion_text]
boekwijzer
[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]

SCHRIJFWORKSHOP ZILVEREN GRIFFEL-WINNARES ANNET HUIZING
ÉN

WINACTIE

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_4″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”yes” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] Boekwijzer | Annet Huizing[/fusion_imageframe][fusion_text]
boekwijzer
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

Programma: Na een inleidend interview van Eline Rottier (boekwijzer.com) met Annet Huizing zal de Zilveren Griffel-winnares kinderen (vanaf 10 jaar) én volwassenen via allerlei leuke opdrachtjes schrijftips geven. Het wordt een geweldige, interactieve middag en iedereen doet mee!

Datum: 15 november 2015

Aanvang: 14:00 uur (tot ongeveer 15:00 uur)

Locatie: Boekhandel van Rossum, Beethovenstraat 30-32 Amsterdam

Toegansprijs: Hoe ik per ongeluk een boek schreef of EUR 5

Voor: Iedereen vanaf 10 jaar

Aanmelden: Via deze link of mail naar winkel@boekhandelvanrossum.nl

Winactie: Wil je Hoe ik per ongeluk een boek schreef en daarmee toegang tot de workshop winnen? Schrijf je in voor de workshop én like boekwijzer.com! Op 14 november maken we de winnaar bekend!

Lees alvast wat meer over Annet Huizing in het leuke interview dat boekwijzer.com met haar had! 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *