[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px” padding_left=”0px” padding_right=”0px” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text]

 HET BIJZONDERE BEESTJES BOEK VAN YUVAL ZOMMER (4+)

Op onze aarde leven de meest fascinerende kleine beestjes. Om de verkenningstocht naar al die vliegende, kriebelende en wriemelende beestjes nóg leuker te maken voor kinderen schreef en illustreerde Yuval Zommer dit grote, prachtige prentenboek.

De dieren hebben één ding gemeen: ze hebben geen van allen botten in hun lijf. Maar verder ontdek je dat al die zoemende bijen, kruipende kevers, slakken, spinnen, wormen, duizendpoten en ga zo maar door stuk voor stuk uniek en bijzonder zijn.
Hoe kevert een kever? Hoe ruikt een vlinder? Wat doet een mot de hele dag? Hoe praat een mier? Waarom kan een vlieg ondersteboven lopen? Heeft een duizendpoot echt duizend poten? Hoe langzaam gaat een slak? Hoeveel ogen heeft een spin? Het boek staat vol speelse feitjes en weetjes.

En er is meer. Want je komt niet alleen heel veel óver deze beestjes te weten. Je leert ook hoe je met ze om moet gaan: ‘Doe altijd aardig. Kijk dus goed, maar raak ze niet aan.’ Je krijgt tips over hoe je een goede beestjesspotter wordt. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de quizvragen (met de antwoorden achterin), het beestjeswoordenboek om als beestjesexpert te leren praten en natuurlijk de illustraties: het wemelt van het leven op de kunstige, vrolijke, kleurrijke, gedetailleerde tekeningen van de Engelse creative director.

Dit boek – dat ook nog eens helemaal niet duur is – maakt van elk kind een echte beestjesspeurder!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px” padding_left=”0px” padding_right=”0px” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text]

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *