IN GESPREK MET MARIT TÖRNQVIST 

LITERATUUR ZONDER LEEFTIJD, 103

Een boek voor jou | boekwijzer

Voor het zomernummer van Literatuur zonder leeftijd ging ik in gesprek met illustratrice Marit Törnqvist over de mooie projecten waar zij zich met heel haar hart voor inzet. Er is geen digitale versie van het interview beschikbaar, daarom stellen we het PDF bestand hieronder ter beschikking.

Literatuur zonder leeftijd is een unieke publicatiereeks over kinder- en jeugdliteratuur. Het verschijnt drie keer per jaar in de vorm van een boekje van circa 140 pagina’s en wordt onder auspiciën van de Stichting IBBY-sectie Nederland uitgegeven. Het is grensverleggend en probeert in verschillende artikelen de traditionele grenzen van de kinder- en jeugdliteratuur te verkennen.
Hier vind je meer informatie over een abonnement op Literatuur zonder leeftijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *