Interview Jon Klassen _ Mac Barnett | boekwijzer

Tijdens hun tour door Europa deden Jon Klassen en Mac Barnett Nederland aan. Artisjok & Olijfje organiseerde op 15 juni 2018 in samenwerking met Gottmer Kinderboeken en Autobahn Gallery een Verdiepingsdag Literatuureducatie met prentenboeken rondom deze twee helden. Ik had de grote eer om hen die dag te interviewen. Het interview zou drie kwartier duren, maar het was zo te gek en er was zo veel te vragen dat we na anderhalf uur eigenlijk nog steeds niet uitgepraat waren.

We zijn erg blij en trots dat we jullie de teaser en het hele interview (inclusief de vragenronde) kunnen laten zien. Veel kijk-, en luisterplezier!

DE TEASER

HET INTERVIEW MET VRAGENRONDE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *