Interview met de redactie van Tijdschrift Lezen (Lezen 3, 2018)

ACHTER DE COULISSEN BIJ DE REDACTIE VAN LEZEN

interview lezen | boekwijzer

Ter ere van het vijftigste nummer van tijdschrift Lezen verscheen bij het blad een bijzondere bijlage waarin de redactie van dit prachtige tijdschrift aan het woord komt. Een abonnement op Lezen is kosteloos. Op de website van Stichting Lezen kun je je aanmelden. Het blad verschijnt vier keer per jaar en is onmisbaar voor professionals die werken met kinderen en jongeren van 0-18 jaar. Lees hier het hele nummer.

Gratis tip op maat

Ben jij benieuwd naar wat het Boekwijzer Lidmaatschap jou te bieden heeft? Probeer dan de gratis tip op maat En ontdek Boekwijzer.

Elke maand het laatste boekwijzer & Kinderboeken nieuws ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!