Aan zee | BoekwijzerBoekwijzer verzorgt regelmatig online thema-lezingen. Pabostudenten, docenten, begeleiders, ouders, grootouders… jullie zijn allemaal zeer welkom.

In lezingen van ongeveer 60 minuten een passend thema of onderwerp behandeld, steeds met een uitgebreide hoeveelheid kinderboekentips en ruimte voor het stellen van vragen!

De volgende Boekwijzer Lezing zal plaatsvinden op maandag 11 juli om 20:00 uur en zal gaan over vakantielezen. Je kunt je  HIER  inschrijven!


Wil je op de hoogte blijven van komende Online Boekwijzer Lezingen? Schrijf je dan in voor de mailing die je op de hoogte zal houden van al het moois dat gaat komen!

Meld je aan

EERDERE BOEKWIJZER LEZINGEN GINGEN OVER:

– Wereldoriëntatie in jeugdliteratuur
– Diversiteit in jeugdliteratuur
– Lezing en Workshop met Loes Riphagen
– Voorlezen (met tips voor het maken van een voorleesplan)
– Wat is een goed kinderboek?
– Kinderangsten en jeugdliteratuur
– Lezing en workshop met Melissa Castrillon
– Vakantielezen
– Hoe krijg/houd je kinderen aan het lezen?

BOER

Ik geef dit soort lezingen ook vaak (online) op scholen, pabo’s, thema-avonden, in bibliotheken of elders. Heb je interesse? Stuur een mail naar eline@boekwijzer.com


BEN JIJ AL LID VAN BOEKWIJZER?

Hier ontdek je wat het Boekwijzer Lidmaatschap inhoudt en kun je je meteen inschrijven!


ondertussen op Instagram

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Online Boekwijzer Lezing 11 juli 2022
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De aantocht van de zomervakantie brengt elk jaar dezelfde vragen van ouders en leerkrachten:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☼ Hoe zorgen we ervoor dat kinderen tijdens de vakantie blijven lezen?
☼ Hoe houden we het lezen leuk tijdens de zomermaanden?
☼ Wat zijn de fijnste voorleesboeken voor het hele gezin?
☼ Welke boeken moeten mee op vakantie?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En ga zo maar door. Ik geef jullie heel graag antwoord op dat alles tijdens de volgende Online Boekwijzer Lezing. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 
Om 20:00 uur zit ik, als altijd met stapels kinderboeken om me heen, klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Aan het einde van de lezing zal ik nog een mooi prentenboek verloten.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 
Ben jij erbij? En heb je misschien nog een vraag voor tijdens de lezing?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je kunt je inschrijven via de link in mijn bio. Heel lief en leuk als je dit bericht met je vrienden wil delen. Hopelijk zien we elkaar 11 juli!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tommy leest op de foto het beeldschone prentenboek ‘Aan zee’ van @studionoelle . Dat ga ik jullie zeker laten zien en daar zal volgende week een stukje over verschijnen @boekwijzer (met giveaway).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#boekwijzerlezing #lezing #zomervakantie #vakantieboeken #kinderboeken #lezen #voorlezen #kinderboek #prentenboek #youngadult #aanzee #noellesmit #querido #boekwijzertipt #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzer
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Online Boekwijzer Lezing 11 juli 2022 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ De aantocht van de zomervakantie brengt elk jaar dezelfde vragen van ouders en leerkrachten: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☼ Hoe zorgen we ervoor dat kinderen tijdens de vakantie blijven lezen? ☼ Hoe houden we het lezen leuk tijdens de zomermaanden? ☼ Wat zijn de fijnste voorleesboeken voor het hele gezin? ☼ Welke boeken moeten mee op vakantie? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En ga zo maar door. Ik geef jullie heel graag antwoord op dat alles tijdens de volgende Online Boekwijzer Lezing. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Om 20:00 uur zit ik, als altijd met stapels kinderboeken om me heen, klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Aan het einde van de lezing zal ik nog een mooi prentenboek verloten. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ben jij erbij? En heb je misschien nog een vraag voor tijdens de lezing? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Je kunt je inschrijven via de link in mijn bio. Heel lief en leuk als je dit bericht met je vrienden wil delen. Hopelijk zien we elkaar 11 juli! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tommy leest op de foto het beeldschone prentenboek ‘Aan zee’ van @studionoelle . Dat ga ik jullie zeker laten zien en daar zal volgende week een stukje over verschijnen @boekwijzer (met giveaway). ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #boekwijzerlezing #lezing #zomervakantie #vakantieboeken #kinderboeken #lezen #voorlezen #kinderboek #prentenboek #youngadult #aanzee #noellesmit #querido #boekwijzertipt #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzer
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
♡ verrassing♡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit is de lieve, wondermooie, vrolijke art print van @_miriambos die we schenken aan mensen die in de zomerronde van het Boekwijzer Lidmaatschap haar ‘Help, een verrassing’ bestellen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hou jij van verrassingen, of word je er - o jee, o jee, o jee - net zo zenuwachtig van als August de Vos?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zijn vriendin Suusje Eekhoorn heeft hem laten weten dat ze iets leuks gaan doen. Maar wat? Dát is nog een verrassing en daar voelt August zich helemaal niet fijn bij.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hij houdt van lekker lezen, van mooie dingen maken of van luieren. Suusje is in alles juist het tegenovergestelde van hem. Wat als ze langskomt met iets groots en engs? Wat als ze iets wilds en onstuimigs wil doen? Of iets heel luids en druks?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‘Help! Een verrassing!’ is een grappig, lief en erg mooi prentenboek. Het laat zien dat gelukkige gevoelens voor iedereen ergens anders vandaan komen en hoe fijn het is om een vriend te hebben die je beter kent dan je denkt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Denk je nu: dat boek en die print wil ik ook! Word dan lid van Boekwijzer (link in bio). Zodra je je hebt ingeschreven, kun je je profiel aanmaken, ontvang je vier keer per per jaar tips op maat en heb je toegang tot specials (zoals een artprint bij een boek). De volgende tiplijst verschijnt deze week.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat het me altijd weten als je nog vragen of wensen hebt, ik help je graag.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#miriambos #helpeenverrassing #lemniscaat #verrassing #artprint #boekwijzerspecial #art #print #prentenboek #lezen #voorlezen #kijken #zoeken #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzerbox #boekwijzertipt #boekwijzer @uitgeverijlemniscaat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ♡ verrassing♡ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dit is de lieve, wondermooie, vrolijke art print van @_miriambos die we schenken aan mensen die in de zomerronde van het Boekwijzer Lidmaatschap haar ‘Help, een verrassing’ bestellen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hou jij van verrassingen, of word je er - o jee, o jee, o jee - net zo zenuwachtig van als August de Vos? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Zijn vriendin Suusje Eekhoorn heeft hem laten weten dat ze iets leuks gaan doen. Maar wat? Dát is nog een verrassing en daar voelt August zich helemaal niet fijn bij. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hij houdt van lekker lezen, van mooie dingen maken of van luieren. Suusje is in alles juist het tegenovergestelde van hem. Wat als ze langskomt met iets groots en engs? Wat als ze iets wilds en onstuimigs wil doen? Of iets heel luids en druks? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ‘Help! Een verrassing!’ is een grappig, lief en erg mooi prentenboek. Het laat zien dat gelukkige gevoelens voor iedereen ergens anders vandaan komen en hoe fijn het is om een vriend te hebben die je beter kent dan je denkt. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Denk je nu: dat boek en die print wil ik ook! Word dan lid van Boekwijzer (link in bio). Zodra je je hebt ingeschreven, kun je je profiel aanmaken, ontvang je vier keer per per jaar tips op maat en heb je toegang tot specials (zoals een artprint bij een boek). De volgende tiplijst verschijnt deze week. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Laat het me altijd weten als je nog vragen of wensen hebt, ik help je graag. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #miriambos #helpeenverrassing #lemniscaat #verrassing #artprint #boekwijzerspecial #art #print #prentenboek #lezen #voorlezen #kijken #zoeken #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzerbox #boekwijzertipt #boekwijzer @uitgeverijlemniscaat

6 reacties op “Online Lezingen

  • Boekwijzer zegt:

   Ah, wat ontzettend fijn om te horen. Het voorleerplan thuis is eigenlijk ook weer een aparte lezing. Misschien leuk om die ook nog eens voor jullie te geven? Groetjes!

 1. Angelique Biemans zegt:

  Bedankt voor je inspirerende lezing vanmorgen. Ware eyeopener. De boeken die je liet zien waar kan ik deze vinden? Ik zag niet alle boeken onder je kopje tips.

 2. Ellen zegt:

  Hallo,
  Ik ben op zoek naar een (recent) bekroond en grappig boek voor kinderen van het 2 de leerjaar.
  Kan u mij advies geven?
  Dank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *