Machtige Min | boekwijzerBoekwijzer verzorgt maandelijks online thema-lezingen. Pabostudenten, docenten, begeleiders, ouders, grootouders… jullie zijn allemaal zeer welkom.

Elke maand wordt in een lezing van ongeveer een uur een passend thema of onderwerp behandeld, steeds met een uitgebreide hoeveelheid kinderboekentips (die als nabrander, met de overige gedeelde informatie toegezonden kunnen worden aan de deelnemers).

De volgende lezing zal op maandag 14 juni om 20:00 uur plaatsvinden en dit keer zal ik een lezing en workshop hosten van/met niemand minder dan illustratrice Melissa Castrillon. Ik ben zo gelukkig en trots dat we dit gaan doen en heb er vreselijk veel zin in.

SCHRIJF JE  HIER IN! 


Wil je op de hoogte blijven van komende Online Boekwijzer Lezingen? Schrijf je dan in voor de mailing die je op de hoogte zal houden van al het moois dat gaat komen!

Meld je aan

EERDERE BOEKWIJZER LEZINGEN GINGEN OVER:

– Wereldoriëntatie in jeugdliteratuur
– Diversiteit in jeugdliteratuur
– Lezing en Workshop met Loes Riphagen
– Voorlezen (met tips voor het maken van een voorleesplan)
– Wat is een goed kinderboek?
– Kinderangsten en jeugdliteratuur

BOER

Ik geef dit soort lezingen ook vaak (online) op scholen, pabo’s, thema-avonden, in bibliotheken of elders. Heb je interesse? Stuur een mail naar eline@boekwijzer.com


BEN JIJ AL LID VAN BOEKWIJZER?

Hier ontdek je wat het Boekwijzer Lidmaatschap inhoudt en kun je je meteen inschrijven!


ondertussen op Instagram

2 reacties op “Online Lezingen

    • Boekwijzer zegt:

      Ah, wat ontzettend fijn om te horen. Het voorleerplan thuis is eigenlijk ook weer een aparte lezing. Misschien leuk om die ook nog eens voor jullie te geven? Groetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *