Aan zee | BoekwijzerBoekwijzer verzorgt regelmatig online thema-lezingen. Pabostudenten, docenten, begeleiders, ouders, grootouders… jullie zijn allemaal zeer welkom.

In lezingen van ongeveer 60 minuten een passend thema of onderwerp behandeld, steeds met een uitgebreide hoeveelheid kinderboekentips en ruimte voor het stellen van vragen!

Je kunt je al inschrijven voor twee Boekwijzer Lezingen:

Op donderdag 2 februari om 20:00 uur zal het gaan over voorlezen (en het maken van een voorleesplan). Je kunt je  HIER  inschrijven!

Op maandag 13 maart om 20:00 uur ga ik in gesprek met de makers van Maar hoe dan?! Philippine van der Goes en Dr. Karin Middelburg misten als moeders een boek over seksuele vorming dat je met plezier aan je kinderen kunt voorlezen. Een boek dat klopt, divers is én grappig en dat antwoord geeft op nieuwsgierige kindervragen rondom je lichaam, liefde en baby’s maken. Ik kijk ontzettend uit naar de lezing. Er is ruimte voor interactie en we gaan het ook hebben over hun nieuwste belangrijke boek Maar hoe dan?! Je lichaam is van jou – over wensen en grenzen. Je kunt je HIER  inschrijven en meteen aangeven dat je het boek wil bestellen (het wordt dan gesigneerd én je krijgt er een speciaal voor de lezing gemaakte groeimeter bij)

 


Wil je op de hoogte blijven van komende Online Boekwijzer Lezingen? Schrijf je dan in voor de mailing die je op de hoogte zal houden van al het moois dat gaat komen!

Meld je aan

EERDERE BOEKWIJZER LEZINGEN GINGEN OVER:

– Wereldoriëntatie in jeugdliteratuur
– Diversiteit in jeugdliteratuur
– Lezing en Workshop met Loes Riphagen
– Voorlezen (met tips voor het maken van een voorleesplan)
– Wat maakt een boek een goed kinderboek?
– Kinderangsten en jeugdliteratuur
– Lezing en workshop met Melissa Castrillon
– Vakantielezen
– Hoe krijg/houd je kinderen aan het lezen?

BOER

Ik geef dit soort lezingen ook vaak (online) op scholen, pabo’s, thema-avonden, in bibliotheken of elders. Heb je interesse? Stuur een mail naar eline@boekwijzer.com


BEN JIJ AL LID VAN BOEKWIJZER?

Hier ontdek je wat het Boekwijzer Lidmaatschap inhoudt en kun je je meteen inschrijven!


ondertussen op Instagram

6 reacties op “Online Lezingen

  • Boekwijzer zegt:

   Ah, wat ontzettend fijn om te horen. Het voorleerplan thuis is eigenlijk ook weer een aparte lezing. Misschien leuk om die ook nog eens voor jullie te geven? Groetjes!

 1. Angelique Biemans zegt:

  Bedankt voor je inspirerende lezing vanmorgen. Ware eyeopener. De boeken die je liet zien waar kan ik deze vinden? Ik zag niet alle boeken onder je kopje tips.

 2. Ellen zegt:

  Hallo,
  Ik ben op zoek naar een (recent) bekroond en grappig boek voor kinderen van het 2 de leerjaar.
  Kan u mij advies geven?
  Dank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *