Boekwijzer verzorgt regelmatig online boekbesprekingen en thema-lezingen. Pabostudenten, docenten, begeleiders, ouders, grootouders… jullie zijn allemaal zeer welkom.

In lezingen van 45/ 60 minuten wordt een bijzonder thema, een auteur, boeken of een illustrator behandeld, steeds met een uitgebreide hoeveelheid kinderboekentips, vaak met een gastoptreden van een maker en ruimte voor het stellen van vragen!


belle | boekwijzer Op DINSDAG 5 MAART (start 20 uur) – midden in de Week van de Lentekriebels – zal ik een online lezing hosten met de fantastische Belle Barbé.

Belle is pedagoog, gespecialiseerd in seksuele opvoeding en auteur van de fantastische boeken 100 antwoorden bij seksuele opvoeding en Lijfklets (dit zijn ook linkjes naar de bestelplek waar je de boeken gesigneerd kunt bestellen).

Niet veel mensen kunnen ouders en docenten met zoveel passie, humor, liefde en kennis antwoord geven op veelvoorkomende vragen rondom seksuele opvoeding. Na deze avond weet je zoveel meer en ga je naar huis met 10 gouden tips.

Na en tijdens de lezing is er natuurlijk ruimte voor vragen.

belle barbe | boekwijzerJe kunt de boeken van Belle via bovenstaande linkjes of hieronder tot en met de lezing gesigneerd via Boekwijzer bestellen: Bestel 100 antwoorden bij seksuele opvoeding en of Lijfklets nu gesigneerd.


Dit wil je niet missen!

SCHRIJF JE NU HIER IN (klik op deze tekst)


 

Dit is alvast de link om 5 maart deel te nemen: Klik hier om 5 maart 20:00 uur deel te nemen aan de Online Boekwijzer Club Lezing met Belle Barbé /


Wil je op de hoogte blijven van komende Boekwijzer Club Lezingen? Schrijf je dan in voor de mailing die je op de hoogte zal houden van al het moois dat gaat komen!

Meld je aan

EERDERE BOEKWIJZER LEZINGEN GINGEN OVER:

– Wereldoriëntatie in jeugdliteratuur
– Diversiteit in jeugdliteratuur
– Lezing en Workshop met Loes Riphagen
– Voorlezen (met tips voor het maken van een voorleesplan)
– Wat maakt een boek een goed kinderboek?
– Kinderangsten en jeugdliteratuur
– Lezing en workshop met Melissa Castrillon
– Vakantielezen
– Hoe krijg/houd je kinderen aan het lezen?
– Lezing met de makers va Maar hoe dan?!
– Lezing over meertaligheid
– Lezing met Belle Barbé

BOER

Ik geef dit soort lezingen ook vaak (online) op scholen, pabo’s, thema-avonden, in bibliotheken of elders. Heb je interesse? Stuur een mail naar eline@boekwijzer.com


BEN JIJ AL LID VAN BOEKWIJZER?

Hier ontdek je wat het Boekwijzer Lidmaatschap inhoudt en kun je je meteen inschrijven!


ondertussen op Instagram

6 reacties op “Boekwijzer Club

  • Boekwijzer zegt:

   Ah, wat ontzettend fijn om te horen. Het voorleerplan thuis is eigenlijk ook weer een aparte lezing. Misschien leuk om die ook nog eens voor jullie te geven? Groetjes!

 1. Angelique Biemans zegt:

  Bedankt voor je inspirerende lezing vanmorgen. Ware eyeopener. De boeken die je liet zien waar kan ik deze vinden? Ik zag niet alle boeken onder je kopje tips.

 2. Ellen zegt:

  Hallo,
  Ik ben op zoek naar een (recent) bekroond en grappig boek voor kinderen van het 2 de leerjaar.
  Kan u mij advies geven?
  Dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *