Aan zee | BoekwijzerBoekwijzer verzorgt regelmatig online thema-lezingen. Pabostudenten, docenten, begeleiders, ouders, grootouders… jullie zijn allemaal zeer welkom.

In lezingen van ongeveer 60 minuten een passend thema of onderwerp behandeld, steeds met een uitgebreide hoeveelheid kinderboekentips en ruimte voor het stellen van vragen!

De volgende Boekwijzer Lezing zal plaatsvinden op maandag 11 juli om 20:00 uur en zal gaan over vakantielezen. Je kunt je  HIER  inschrijven!


Wil je op de hoogte blijven van komende Online Boekwijzer Lezingen? Schrijf je dan in voor de mailing die je op de hoogte zal houden van al het moois dat gaat komen!

Meld je aan

EERDERE BOEKWIJZER LEZINGEN GINGEN OVER:

– Wereldoriëntatie in jeugdliteratuur
– Diversiteit in jeugdliteratuur
– Lezing en Workshop met Loes Riphagen
– Voorlezen (met tips voor het maken van een voorleesplan)
– Wat is een goed kinderboek?
– Kinderangsten en jeugdliteratuur
– Lezing en workshop met Melissa Castrillon
– Vakantielezen
– Hoe krijg/houd je kinderen aan het lezen?

BOER

Ik geef dit soort lezingen ook vaak (online) op scholen, pabo’s, thema-avonden, in bibliotheken of elders. Heb je interesse? Stuur een mail naar eline@boekwijzer.com


BEN JIJ AL LID VAN BOEKWIJZER?

Hier ontdek je wat het Boekwijzer Lidmaatschap inhoudt en kun je je meteen inschrijven!


ondertussen op Instagram

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
♡ Art print
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als je deze Kinderboekenweek-ronde de magistrale bundel ‘Heel de wereld wordt wakker’ via Boekwijzer bestelt, krijg je er deze art print met daarop het tijdloze, hartverwarmende gedicht Winterochtend van Ted van Lieshout bij. De prachtige illustratie is van Sebastiaan van Doninck.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een bloemlezing als deze was er nog niet en is - als ik zo vrij mag zijn - onmisbaar. In ‘Heel de wereld wordt wakker’ bundelde Jaap Robben de 333 mooiste Nederlandse en Vlaamse gedichten voor kinderen, geschreven tussen 1990 en nu.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben verliefd op het boek, het is een juweel dat je je leven lang bij je zal dragen. Volgende week laat ik er meer van zien en schrijf ik er een stukje over.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De tiplijsten met daarop voor iedereen ook ‘Heel de wereld wordt wakker’ worden dit weekend verzonden. Ik check elke dag of er nieuwe leden bijgekomen zijn (lid worden kan via www.boekwijzer.com) en vul je tiplijst op maat dan meteen in.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En? Wat vind jij van dit mooie gedicht? En wist je al dat deze bundel zou verschijnen?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#boekwijzerspecial #artprint #tedvanlieshout #winterochtend #sebastiaanvandoninck #heeldewereldwordtwakker #jaaprobben #lezen #poëzie #voorlezen #gottmerkinderboeken #gottmer #kijken #winter #school #ochtend #gedicht @tedvanlieshout @jaap_robben @sebastiaanvandoninck @gottmerkinderboeken #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzertipt #boekwijzer
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ♡ Art print ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Als je deze Kinderboekenweek-ronde de magistrale bundel ‘Heel de wereld wordt wakker’ via Boekwijzer bestelt, krijg je er deze art print met daarop het tijdloze, hartverwarmende gedicht Winterochtend van Ted van Lieshout bij. De prachtige illustratie is van Sebastiaan van Doninck. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Een bloemlezing als deze was er nog niet en is - als ik zo vrij mag zijn - onmisbaar. In ‘Heel de wereld wordt wakker’ bundelde Jaap Robben de 333 mooiste Nederlandse en Vlaamse gedichten voor kinderen, geschreven tussen 1990 en nu. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik ben verliefd op het boek, het is een juweel dat je je leven lang bij je zal dragen. Volgende week laat ik er meer van zien en schrijf ik er een stukje over. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ De tiplijsten met daarop voor iedereen ook ‘Heel de wereld wordt wakker’ worden dit weekend verzonden. Ik check elke dag of er nieuwe leden bijgekomen zijn (lid worden kan via www.boekwijzer.com) en vul je tiplijst op maat dan meteen in. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En? Wat vind jij van dit mooie gedicht? En wist je al dat deze bundel zou verschijnen? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #boekwijzerspecial #artprint #tedvanlieshout #winterochtend #sebastiaanvandoninck #heeldewereldwordtwakker #jaaprobben #lezen #poëzie #voorlezen #gottmerkinderboeken #gottmer #kijken #winter #school #ochtend #gedicht @tedvanlieshout @jaap_robben @sebastiaanvandoninck @gottmerkinderboeken #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzertipt #boekwijzer

6 reacties op “Online Lezingen

  • Boekwijzer zegt:

   Ah, wat ontzettend fijn om te horen. Het voorleerplan thuis is eigenlijk ook weer een aparte lezing. Misschien leuk om die ook nog eens voor jullie te geven? Groetjes!

 1. Angelique Biemans zegt:

  Bedankt voor je inspirerende lezing vanmorgen. Ware eyeopener. De boeken die je liet zien waar kan ik deze vinden? Ik zag niet alle boeken onder je kopje tips.

 2. Ellen zegt:

  Hallo,
  Ik ben op zoek naar een (recent) bekroond en grappig boek voor kinderen van het 2 de leerjaar.
  Kan u mij advies geven?
  Dank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.