Wat anderen over Boekwijzer zeggen

ondertussen op Instagram

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
♡ Art print
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als je deze Kinderboekenweek-ronde de magistrale bundel ‘Heel de wereld wordt wakker’ via Boekwijzer bestelt, krijg je er deze art print met daarop het tijdloze, hartverwarmende gedicht Winterochtend van Ted van Lieshout bij. De prachtige illustratie is van Sebastiaan van Doninck.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een bloemlezing als deze was er nog niet en is - als ik zo vrij mag zijn - onmisbaar. In ‘Heel de wereld wordt wakker’ bundelde Jaap Robben de 333 mooiste Nederlandse en Vlaamse gedichten voor kinderen, geschreven tussen 1990 en nu.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben verliefd op het boek, het is een juweel dat je je leven lang bij je zal dragen. Volgende week laat ik er meer van zien en schrijf ik er een stukje over.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De tiplijsten met daarop voor iedereen ook ‘Heel de wereld wordt wakker’ worden dit weekend verzonden. Ik check elke dag of er nieuwe leden bijgekomen zijn (lid worden kan via www.boekwijzer.com) en vul je tiplijst op maat dan meteen in.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En? Wat vind jij van dit mooie gedicht? En wist je al dat deze bundel zou verschijnen?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#boekwijzerspecial #artprint #tedvanlieshout #winterochtend #sebastiaanvandoninck #heeldewereldwordtwakker #jaaprobben #lezen #poëzie #voorlezen #gottmerkinderboeken #gottmer #kijken #winter #school #ochtend #gedicht @tedvanlieshout @jaap_robben @sebastiaanvandoninck @gottmerkinderboeken #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzertipt #boekwijzer
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ♡ Art print ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Als je deze Kinderboekenweek-ronde de magistrale bundel ‘Heel de wereld wordt wakker’ via Boekwijzer bestelt, krijg je er deze art print met daarop het tijdloze, hartverwarmende gedicht Winterochtend van Ted van Lieshout bij. De prachtige illustratie is van Sebastiaan van Doninck. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Een bloemlezing als deze was er nog niet en is - als ik zo vrij mag zijn - onmisbaar. In ‘Heel de wereld wordt wakker’ bundelde Jaap Robben de 333 mooiste Nederlandse en Vlaamse gedichten voor kinderen, geschreven tussen 1990 en nu. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik ben verliefd op het boek, het is een juweel dat je je leven lang bij je zal dragen. Volgende week laat ik er meer van zien en schrijf ik er een stukje over. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ De tiplijsten met daarop voor iedereen ook ‘Heel de wereld wordt wakker’ worden dit weekend verzonden. Ik check elke dag of er nieuwe leden bijgekomen zijn (lid worden kan via www.boekwijzer.com) en vul je tiplijst op maat dan meteen in. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En? Wat vind jij van dit mooie gedicht? En wist je al dat deze bundel zou verschijnen? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #boekwijzerspecial #artprint #tedvanlieshout #winterochtend #sebastiaanvandoninck #heeldewereldwordtwakker #jaaprobben #lezen #poëzie #voorlezen #gottmerkinderboeken #gottmer #kijken #winter #school #ochtend #gedicht @tedvanlieshout @jaap_robben @sebastiaanvandoninck @gottmerkinderboeken #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzertipt #boekwijzer

wat krijg je als boekwijzer lid?