Altijd het beste boek voor jouw kind

Het Boekwijzer Lidmaatschap ontzorgt met boekentips die kinderen aan het lezen krijgen én houden. Lezen en voorlezen was nog nooit zo leuk.

Waarom lid worden van Boekwijzer?​

Noodzakelijke voeding

Kinderboeken zijn noodzakelijke voeding voor de hersenen van kinderen, maar welk boek past bij jouw kind? Boekwijzer vist voor jou de parels uit de enorme kinderboekenvijver die kinderen aan het lezen krijgen én houden.

Ontzorg jezelf

Door lid te worden van Boekwijzer laat je jezelf helpen en ontzorgen door een kinderboekenexpert. Als je last hebt van je tanden, ga je ook niet zelf aan de slag met een boor ;-)

Stimulerend leesklimaat

Boekwijzer helpt jou bij het creëren van een stimulerend leesklimaat en geeft boekensteun bij lastige onderwerpen. Lezen en voorlezen was nog nooit zo leuk.

Het gezicht achter Boekwijzer

Als kind las Eline al zo’n beetje elk kinderboek dat verscheen en dat is nog steeds zo. Haar hoofd is een boekenkast vol verhalen.

Vanuit het geloof dat er voor elk kind een boek is en de behoefte om ouders en docenten te ontzorgen richtte ze in 2012 Boekwijzer op.

Sindsdien verspreidt ze vol vuur haar liefde voor verhalen. Via social media deelt ze dagelijks prachtige kinderboeken. Met het Boekwijzer Lidmaatschap biedt ze de broodnodige ondersteuning aan ouders en docenten bij hun zoektocht naar boeken die kinderen aan het lezen krijgen en houden.

Ze werkt samen met alle toonaangevende uitgeverijen, interviewt schrijvers, geeft lezingen en heeft met regelmaat zitting in jury’s (zo zat ze in de Griffeljury, de vakjury Kinderen & Poëzie, de Jenny Smelik-IBBY prijs).

Wat krijg je als je lid bent van Boekwijzer?

Tiplijsten

Elk seizoen ontvang je een tiplijst op maat die past bij de interesses, leeftijd en leesniveau van jouw kind of klas met daarop de allermooiste kinderboeken . Tussendoor kun je altijd bij ons terecht voor boekensteun bij lastige onderwerpen.

Extra's

Elke ronde ontvang je ook een lijst met boeken die passen bij dat moment van het jaar (denk aan 4 & 5 mei, maatschappelijke ontwikkelingen) en is er een boek waar je een art print bij cadeau krijgt als je het via Boekwijzer bestelt.

Boekwijzer Pakket

Als je de boeken van je tiplijst aanschaft via Boekwijzer ontvang je ze in een mooi Boekwijzer Pakket. Maar je kunt met je tiplijst natuurlijk ook naar de bieb of boekhandel in de buurt.

Onze belofte

Je krijgt dankzij het Boekwijzer Lidmaatschap niet zomaar boeken te zien, maar de állerbeste kinderboeken die er zijn. Dat kunnen we garanderen omdat Eline zelf al die wonderschone verhalen leest, voorleest en selecteert.

Er verschijnen zoveel kinderboeken… Eline doet niets liever dan uit die enorme kinderboekenvijver de parels vissen die jouw kinderen of klas aan het lezen krijgen én houden.

Ze tipt boeken die spiegels en vensters kunnen zijn, verhalen om in te verdwijnen, boeken die kunnen helpen om onderwerpen bespreekbaar te maken, boeken uit alle genres. Met de tips op maat van Boekwijzer was lezen en voorlezen nog nooit zo leuk.

Ontvang je eerste tip op maat

Als je lid bent van Boekwijzer ontvang je elk seizoen een tiplijst op maat met de allermooiste kinderboeken die passen bij de interesses, leeftijd, leesniveau van jouw kind of klas. Hier krijg je daar vast een voorproefje van. Probeer het maar eens uit!

Voor wie is het Boekwijzer lidmaatschap?

Opvoeders

Voor opvoeders en betrokkenen van kinderen van 0-18 jaar, maar eigenlijk voor iedereen die elk seizoen een lijst met de allerbeste en -mooiste kinderboekenboekentips op maat willen ontvangen. Ben jij dit? Kies dan het Algemene lidmaatschap.

Organisaties

Voor scholen, kinderopvang en bso's die elk seizoen een tiplijst met de allerbeste en -mooiste boekentips voor alle leeftijdsfasen willen ontvangen die ze met hun team kunnen delen. Vertegenwoordig jij een school, kinderopvang of bso? Kies dan het Onderwijs lidmaatschap.

Professionals

Lukt het je als individuele professional (docent, student, leesconsulent of -coördinator, ib’er, pedagoog) niet om je organisatie lid te laten worden, of maak je geen onderdeel uit van een organisatie? Mail ons dan voor een kortingscode.

Ondertussen op het Boekwijzer Blog

Wat kan Boekwijzer voor jou doen?

Boekwijzer verzorgt ook lezingen- en workshops, interviews, tiptafels en nog veel meer moois op locatie/aanvraag. Heb jij interesse in een samenwerking met Boekwijzer? Mail dan naar eline@boekwijzer.nl, we maken graag een afspraak.

Lezing en/of workshop

Boekwijzer verzorgt lezingen en workshops op locatie, eventueel mét boekenpakket op maat. Ook organiseren we Online Boekwijzer Lezingen die iedereen kan volgen.

Tiplijsten en -tafels

Boekwijzer verzorgt tiplijsten en tiptafels voor media en winkels. Vertel wat je zoekt en wij maken er een schitterende, persoonlijke tiplijst van.

Boekwijzer Interview

Boekwijzer interviewt schrijvers en illustratoren live of in schriftelijke vorm.

Gratis tip op maat

Ben jij benieuwd naar wat het Boekwijzer Lidmaatschap jou te bieden heeft? Probeer dan de gratis tip op maat En ontdek Boekwijzer.

Elke maand het laatste boekwijzer & Kinderboeken nieuws ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!