Wat anderen over Boekwijzer zeggen

ondertussen op Instagram

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Online Boekwijzer Lezing 11 juli 2022
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De aantocht van de zomervakantie brengt elk jaar dezelfde vragen van ouders en leerkrachten:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☼ Hoe zorgen we ervoor dat kinderen tijdens de vakantie blijven lezen?
☼ Hoe houden we het lezen leuk tijdens de zomermaanden?
☼ Wat zijn de fijnste voorleesboeken voor het hele gezin?
☼ Welke boeken moeten mee op vakantie?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En ga zo maar door. Ik geef jullie heel graag antwoord op dat alles tijdens de volgende Online Boekwijzer Lezing. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 
Om 20:00 uur zit ik, als altijd met stapels kinderboeken om me heen, klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Aan het einde van de lezing zal ik nog een mooi prentenboek verloten.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 
Ben jij erbij? En heb je misschien nog een vraag voor tijdens de lezing?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je kunt je inschrijven via de link in mijn bio. Heel lief en leuk als je dit bericht met je vrienden wil delen. Hopelijk zien we elkaar 11 juli!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tommy leest op de foto het beeldschone prentenboek ‘Aan zee’ van @studionoelle . Dat ga ik jullie zeker laten zien en daar zal volgende week een stukje over verschijnen @boekwijzer (met giveaway).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#boekwijzerlezing #lezing #zomervakantie #vakantieboeken #kinderboeken #lezen #voorlezen #kinderboek #prentenboek #youngadult #aanzee #noellesmit #querido #boekwijzertipt #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzer
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Online Boekwijzer Lezing 11 juli 2022 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ De aantocht van de zomervakantie brengt elk jaar dezelfde vragen van ouders en leerkrachten: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☼ Hoe zorgen we ervoor dat kinderen tijdens de vakantie blijven lezen? ☼ Hoe houden we het lezen leuk tijdens de zomermaanden? ☼ Wat zijn de fijnste voorleesboeken voor het hele gezin? ☼ Welke boeken moeten mee op vakantie? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En ga zo maar door. Ik geef jullie heel graag antwoord op dat alles tijdens de volgende Online Boekwijzer Lezing. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Om 20:00 uur zit ik, als altijd met stapels kinderboeken om me heen, klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Aan het einde van de lezing zal ik nog een mooi prentenboek verloten. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ben jij erbij? En heb je misschien nog een vraag voor tijdens de lezing? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Je kunt je inschrijven via de link in mijn bio. Heel lief en leuk als je dit bericht met je vrienden wil delen. Hopelijk zien we elkaar 11 juli! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tommy leest op de foto het beeldschone prentenboek ‘Aan zee’ van @studionoelle . Dat ga ik jullie zeker laten zien en daar zal volgende week een stukje over verschijnen @boekwijzer (met giveaway). ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #boekwijzerlezing #lezing #zomervakantie #vakantieboeken #kinderboeken #lezen #voorlezen #kinderboek #prentenboek #youngadult #aanzee #noellesmit #querido #boekwijzertipt #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzer
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
♡ verrassing♡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit is de lieve, wondermooie, vrolijke art print van @_miriambos die we schenken aan mensen die in de zomerronde van het Boekwijzer Lidmaatschap haar ‘Help, een verrassing’ bestellen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hou jij van verrassingen, of word je er - o jee, o jee, o jee - net zo zenuwachtig van als August de Vos?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zijn vriendin Suusje Eekhoorn heeft hem laten weten dat ze iets leuks gaan doen. Maar wat? Dát is nog een verrassing en daar voelt August zich helemaal niet fijn bij.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hij houdt van lekker lezen, van mooie dingen maken of van luieren. Suusje is in alles juist het tegenovergestelde van hem. Wat als ze langskomt met iets groots en engs? Wat als ze iets wilds en onstuimigs wil doen? Of iets heel luids en druks?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‘Help! Een verrassing!’ is een grappig, lief en erg mooi prentenboek. Het laat zien dat gelukkige gevoelens voor iedereen ergens anders vandaan komen en hoe fijn het is om een vriend te hebben die je beter kent dan je denkt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Denk je nu: dat boek en die print wil ik ook! Word dan lid van Boekwijzer (link in bio). Zodra je je hebt ingeschreven, kun je je profiel aanmaken, ontvang je vier keer per per jaar tips op maat en heb je toegang tot specials (zoals een artprint bij een boek). De volgende tiplijst verschijnt deze week.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat het me altijd weten als je nog vragen of wensen hebt, ik help je graag.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#miriambos #helpeenverrassing #lemniscaat #verrassing #artprint #boekwijzerspecial #art #print #prentenboek #lezen #voorlezen #kijken #zoeken #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzerbox #boekwijzertipt #boekwijzer @uitgeverijlemniscaat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ♡ verrassing♡ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dit is de lieve, wondermooie, vrolijke art print van @_miriambos die we schenken aan mensen die in de zomerronde van het Boekwijzer Lidmaatschap haar ‘Help, een verrassing’ bestellen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hou jij van verrassingen, of word je er - o jee, o jee, o jee - net zo zenuwachtig van als August de Vos? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Zijn vriendin Suusje Eekhoorn heeft hem laten weten dat ze iets leuks gaan doen. Maar wat? Dát is nog een verrassing en daar voelt August zich helemaal niet fijn bij. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hij houdt van lekker lezen, van mooie dingen maken of van luieren. Suusje is in alles juist het tegenovergestelde van hem. Wat als ze langskomt met iets groots en engs? Wat als ze iets wilds en onstuimigs wil doen? Of iets heel luids en druks? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ‘Help! Een verrassing!’ is een grappig, lief en erg mooi prentenboek. Het laat zien dat gelukkige gevoelens voor iedereen ergens anders vandaan komen en hoe fijn het is om een vriend te hebben die je beter kent dan je denkt. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Denk je nu: dat boek en die print wil ik ook! Word dan lid van Boekwijzer (link in bio). Zodra je je hebt ingeschreven, kun je je profiel aanmaken, ontvang je vier keer per per jaar tips op maat en heb je toegang tot specials (zoals een artprint bij een boek). De volgende tiplijst verschijnt deze week. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Laat het me altijd weten als je nog vragen of wensen hebt, ik help je graag. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #miriambos #helpeenverrassing #lemniscaat #verrassing #artprint #boekwijzerspecial #art #print #prentenboek #lezen #voorlezen #kijken #zoeken #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzerbox #boekwijzertipt #boekwijzer @uitgeverijlemniscaat

wat krijg je als boekwijzer lid?