Wat anderen over Boekwijzer zeggen

ondertussen op Instagram

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‘De terugstromende rivier’ vertelt het verhaal van de jonge kruidenier Tomek.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op een zomeravond verschijnt Hannah in zijn winkel. Het mysterieuze meisje vraagt hem of hij water uit de Qjar verkoopt, een mythische terugstromende rivier met water dat je onsterfelijk maakt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tomek wordt pardoes, tot over z'n oren en voor de rest van zijn leven verliefd op haar. Hij wilde er al zo lang op uit gaan, de wijde wereld in, en nu heeft hij een prachtige reden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hij gaat achter Hannah aan. Langst magische plekken met namen als het Woud der Vergetelheid of Nergensland op zoek naar haar en de toverrivier.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jean-Claude Mourlevat beschrijft de sprookjesachtige reis die de kinderen maken vol magie en fantasie. In het buitenland is het verhaal van Tomek al een klassieker. Heel fijn dat het boek nu ook hoer in de fraaie vertaling van Eef Gratama in Nederland te lezen is.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ken jij dit mooie boek al? Of zijn Jefferson, dat ik hier ook nog eens van harte wil aanbevelen. Beide te lezen vanaf een jaar of 9 en tot lang daarna zelf te lezen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#deterugstromenderivier #tomek #jeanclaudemourlevat #hannah #qjar #alma #astridlindgrenmemorialaward #querido #kinderboeken #kinderboek #lezen #voorlezen #jefferson #larivierealenvers #rivier #boekwijzertipt @querido_kinderboeken @jeanclaudemourlevat #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzer
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ‘De terugstromende rivier’ vertelt het verhaal van de jonge kruidenier Tomek. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Op een zomeravond verschijnt Hannah in zijn winkel. Het mysterieuze meisje vraagt hem of hij water uit de Qjar verkoopt, een mythische terugstromende rivier met water dat je onsterfelijk maakt. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tomek wordt pardoes, tot over z'n oren en voor de rest van zijn leven verliefd op haar. Hij wilde er al zo lang op uit gaan, de wijde wereld in, en nu heeft hij een prachtige reden. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hij gaat achter Hannah aan. Langst magische plekken met namen als het Woud der Vergetelheid of Nergensland op zoek naar haar en de toverrivier. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jean-Claude Mourlevat beschrijft de sprookjesachtige reis die de kinderen maken vol magie en fantasie. In het buitenland is het verhaal van Tomek al een klassieker. Heel fijn dat het boek nu ook hoer in de fraaie vertaling van Eef Gratama in Nederland te lezen is. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ken jij dit mooie boek al? Of zijn Jefferson, dat ik hier ook nog eens van harte wil aanbevelen. Beide te lezen vanaf een jaar of 9 en tot lang daarna zelf te lezen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #deterugstromenderivier #tomek #jeanclaudemourlevat #hannah #qjar #alma #astridlindgrenmemorialaward #querido #kinderboeken #kinderboek #lezen #voorlezen #jefferson #larivierealenvers #rivier #boekwijzertipt @querido_kinderboeken @jeanclaudemourlevat #boekwijzerlidmaatschap #boekwijzer

wat krijg je als boekwijzer lid?